El Triatló Internacional de Peguera tindrà 1.200 atletes

Un gran elenc de triatletes professionals se citaran el pròxim 20 d'octubre per completar un circuit d'1,9 km de nedar, 90 km de bici i 21 km de correguda a peu

El pròxim 20 d'octubre es durà a terme el Triatló Internacional de Peguera, en el qual hi seran  presents atletes de 37 nacionalitats diferents, a més d'un  gran elenc de  triatletes  professionals.  La prova tindrà una gran repercussió  en l'àmbit internacional i ha disposat u n circiut d'1,9 km de nedar, 90 km de bici i 21 km de correguda a peu. 

El creixement de la prova no ha aturat els tres darrers anys, ja que ha passat de 850 places el 2016 a 1.200 el 2018, de manera que s'ha consolidat com un dels esdeveniments de referència en el final de la temporada de triatló internacional.  

El circuit de natació es desenvolupa íntegrament a la platja de Torà. Els participants nedaran 1,9 km per la badia de Peguera i tornaran a l'arena de Torà per accedir a la zona de transició ( T1 T2), aproximadament a 140 m de la sortida de l'aigua.

El circuit de ciclisme és tècnic i exigent, i transcorre per alguns paisatges de Calvià. Els participants completaran dues voltes de 45 quilòmetres cadascuna al llarg d'un recorregut que combina muntanya i paisatges naturals al peu de la serra de Tramuntana. 

El segment de ciclisme surt des de de Peguera i continua pel Capdellà per baixar per la costa del Toro i Santa Ponça. 

El segment de correguda a peu de Challenge Peguera-Mallorca transcorre íntegrament pel centre neuràlgic de Peguera. Els esportistes faran quatre voltes per la zona del passeig marítim i les platges de Torà, els Morts i la Romana. 

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF