Esports 19/02/2018

L'Iberostar Palma s'atrapa i perd davant el Palència 60-72

L'Iberostar Palma no ha aconseguit trencar la mala dinàmica de resultats i ha acabat caient a casa en un partit que havia començat molt bé; els balears continuen sent el pitjor equip de la lliga Leb Or

Ara Balears
Imatge del partit entre l'Iberostar Palma i el Palència

PalmaLa vida continua igual per al màxim representant balear del bàsquet mallorquí. L'Iberostar Palma no ha aconseguit trencar la mala ratxa de resultats i ha acabar caient a casa davant el Xocolates Trapa Palencia per un resultat de 60-72.

L'equip de Félix Alonso ha començat bé el partit, molt ficat en matèria i amb un bon Gediminas Zyle, que ha liderat l'equip posant 7 a 1 en el marcador en el parcial inicial. El Palència ha reaccionat i s'ha fet notar però els mallorquins han aguantat bé i han aconseguit tancar els primers deu minuts amb un resultat de 19 a 16.

En el segon parcial, l'equip visitant, liderat per Sergi Pi, ha aconseguit empatar el partit a 25 en els primers quatre minuts. L'Iberostar Palma ha perdut el control del partit i una pluja d'encert de l'atac visitant en el tram final del quart ha deixat el Trapa Palència amb un còmode avantatge de 7 punts (33-40) al descans.

En el tercer període, les coses no han millorat per a l'equip mallorquí, i un encertat Nikola Cvetinovic ha fet mal a la defensa mallorquina. Els d'Alejandro Martínez ha aporfitat la situació per imposar el màxim avantatge de 14 punts, però en el tram final l'Iberostar Palma ha endurit el caràcter per retallar diferències i deixar un 48 a 58.

En els darrers minuts de joc, l'equip mallorquí lluitava pel partit, un bon parcial que culminava amb un triple de Roger Fornas que ha donat esperances deixant el Bahía San Agustí a només sis punts (52-58). La remuntada local ha durat poc i Palència va tornar a aconseguir el control i allunyar-se en el marcador per situar-se deu punts més amunt. En els darrers instants, l'equip visitant ha gestionat bé el seu avantatge i ha aconseguit endur-se la victòria amb un 60-72 final que ha deixat els mallorquins més enfonsats.