2a divisió
Esports 05/08/2013

Dani Mallo posa en mans dels seus advocats les insinuacions de manipulació

L'exporter del Girona diu que la seva "honorabilitat professional està fora de dubte"

Efe
1 min

LugoDani Mallo, actual porter del Lugo, ha posat en mans dels seus advocats les insinuacions sobre el suposat tripijoc del partit que la temporada passada va enfrontar el Girona –el seu exequip i del qual era capità– i el Xerez.

"Davant les notícies aparegudes en diversos mitjans de comunicació, i com que la meva honorabilitat professional està fora de dubte, he donat ordres als meus advocats d'emprendre, si cal, les accions legals pertinents", ha comentat el porter a través de les xarxes socials.

Dani Mallo afegeix que, si finalment emprèn aquestes accions legals, ho farà amb l'objectiu de "destapar qui ha abocat mentides o insinuacions delictives" sobre la seva persona.

El diari 'Marca' va assenyalar aquesta setmana que el porter "va ser temptejat pel Xerez per intentar arreglar el partit", i la web Reporterosjerez.es apunta que els han arribat "informacions que asseguren" que va ser Dani Mallo "el que va oferir la possibilitat [al Xerez] d'adulterar el partit" per 70.000 euros.

El porter va pertànyer al Girona des del 2009 fins al 30 de juny i, ja amb la carta de llibertat, va signar contracte amb el Lugo fins al 2015.

stats