Esports 15/09/2019

L'Atlètic s'imposa amb un 3-2 davant el San Sebastián de les Reyes

L'equip blanc-i-blau ha controlat el partit en la major part dels temps, tot i que ha passat nervis en els darrers minuts de l'enfrontament

SDCS

PalmaBon partit de l'Atlètic Balears davant el San Sebastián de les Reyes, que li ha permès obtenir una victòria per 3-2 i col·locar-se provisionalment en el quart lloc de la classificació amb tres victòries i una derrota. L'equip blanc-i-blau ha controlat el matx en la major part dels temps, tot i que ha passat nervis en els darrers minuts de l'enfrontament.

El primer temps ha estat de domini de l'equip de Palma, amb un primer gol d'Ortiz, que l'ha posat per davant. Fer ha empatat el duel abans del descans, però en la segona part de nou Ortiz i després Gabarre han encarrilat el triomf. Joel ha atracat el seu equip ja en temps de descompte, quan el partit estava gairebé acabat sense possibilitat que l'equip madrileny reaccionàs.

L'Atlètic Balears ha jugat amb Manu Herrera a la porteria, Pedro Orfila i Peris als laterals; Vallori i Aurtenetxe al centre de la defensa; Villapalos i Rovirola per davant; David Haro i Jorge Ortiz als extrems, i Iturraspe i Gabarre a la part de dalt.

A la segona part l'entrenador local, Manix Mandiola, ha introduït canvis i ha donat entrada a Jordan al lloc de Rovirola. L'escocès s'ha mostrat incisiu i només entrar al camp ha creat una acció de perill amb un bon xut que ha sortit per ben poc.

Amb el 3-1 al marcador, l'Atlètic Balears s'ha mostrat més conservador i no s'ha deixat sorprendre pel Sanse, que ha quedat amb deu per l'expulsió de Gullón. El patiment ha estat molt breu perquè el gol de Joel ha arribat amb el partit quasi finalitzat. Els tres punts han quedat a casa de manera justa.