Esports 12/01/2020

L'Atlètic Balears remunta i suma una nova victòria al seu estadi contra el Langreo (3-1)

Els de Manix Mandiola continuen una setmana més al capdavant de la classificació

L'Atlètic Balears suma un nou triomf al seu estadi.

PalmaL'Atlètic Balears ha sumat aquest diumenge una nova victòria al seu estadi davant el Langreo, fet que permet als homes de Manix Mandiola continuar una setmana més liderant la classificació, això sí, empatats a punts amb el filial de l'Atlètic de Madrid (45 punts ambdós equips).

L'equip asturià no ha posat les coses fàcils als blanc-i-blaus durant la primera part del partit. El Langreo s'ha avançat en el marcador en el minut 32, però tan sols dos minuts més tard, Orfila ha empatat després d'aprofitar un llançament des de la cantonada. Poc després, al minut 39, Iturraspe ha avançat l'Atlètic Balears, que, en 10 minuts de bogeria, ha remuntat el partit.

La segona meitat ha començat de la millor manera possible per als blanc-i-blaus. Haro ha aprofitat una gran assistència d'Iturraspe per fer l'1 a 3 i deixar pràcticament sentenciat el duel. El marcador ja no s'ha mogut més, amb un Langreo que ho ha intentat però sense generar perill a la porteria balearica.

La pròxima jornada, els de Mandiola visitaran el camp de Las Palmas Atlètic, equip que es troba a la zona mitjana de la classificació. L'Atlètic Balears intentarà sumar una nova victòria lluny del seu estadi que li permeti continuar una setmana més líder del grup I de Segona Divisió B.