Energia
Economia 23/08/2022

Yllanes afirma que els habitatges socials de les Illes són "poc" eficients energèticament

El Patronat Municipal rehabilitarà 44 cases per tal de reduir-ne el consum energètic i l'impacte mediambiental

ARA Balears
1 min
Habitatges del centre de Palma.

Palma"A les Balears tenim un parc edificat poc eficient energèticament, fet que es tradueix en una despesa de particulars i administracions més gran i un benestar tèrmic menor", ha declarat el conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, durant la visita a un dels edificis del Patronat Municipal de l'Habitatge. Aquest, situat a la cruïlla dels carrers de Miquel dels Sants Oliver i de Damas Calvet de Palma, serà rehabilitat per tal de millorar-ne l'eficiència energètica.

Les obres de reforma, subvencionades pel Programa de Rehabilitació Energètica d'Edificis (PREE), tenen l'objectiu de millorar la qualitat del parc edificat per fer-lo més eficient i reduir-ne el consum energètic i l'impacte mediambiental, a més de lluitar contra la pobresa energètica. "La seva rehabilitació és un dels principals reptes que tenim en matèria d'estalvi energètic", ha assenyalat Yllanes.

El conseller ha presentat aquest dimarts un ajut de 635.000 euros del PREE per a la rehabilitació energètica d'edificis del Patronat Municipal de l'Habitatge de Palma. A través d'aquesta subvenció, el Patronat rehabilitarà 44 habitatges socials per fer-los més eficients energèticament.

stats