Economia 06/04/2022

Els transportistes illencs demanen "calma" i comprensió pels retards en els repartiments

La Federació de Transportistes de les Balears ha assegurat que estan "saturats de feina" a causa de les aturades de les darreres setmanes

ARA Balears
1 min
Transportistes descarregant mercaderies.

PalmaEl president de la patronal de transportistes de mercaderies de les Balears, Ezequiel Horrach, ha fet una crida per demanar "calma" als clients de les Illes. Segons ha explicat, els transportistes ara mateix estan "saturats de feina", i no només a les Balears, sinó a tot el món.

Horrach ha reconegut que encara s'arrosseguen les conseqüències de la vaga de transportistes que hi va haver a la Península. A més, a tot això, s'hi suma que "no hi ha tràilers suficients ara mateix per recollir totes les mercaderies, no només a les Balears, sinó que també a la Península".

Així mateix, Horrach ha aprofitat per reivindicar que a les Illes falta un centre logístic de transports "que pugui acollir un elevat volum de mercaderies, ja que agilitzaria les descàrregues i el repartiment", cosa que fa anys que es reclama, segons ha dit el president dels transportistes de mercaderies illencs.

A més, la federació també ha anunciat que falten conductors de repartiment i camions. Segons diu, normalment es tarden tres o quatre mesos a disposar de vehicles nous als concessionaris i que les peces per arreglar els espatllats escassegen. Tot això "provoca molts de retards", reconeix Horrach.

stats