Economia 20/04/2022

Torna la nit del vi a Mallorca

En l'acte hi participaran 36 cellers amb una cata aproximada de 260 vins

ARA Balears
1 min
Bodega dels vins José L. Ferrer.

PalmaCom molts d'actes i esdeveniments, aquest 2022 ve carregat de tornades. És el cas de la nit del vi de Mallorca, que després de dos anys es tornarà a celebrar. Hi participaran ni més ni menys que 36 cellers i s'hi cataran aproximadament 260 vins. Tindrà lloc el divendres vinent de les 18 hores a les 22 hores al pati de la Misericòrdia a Palma.

El president de Petits Cellers, Guillem Vicens, ha explicat que "La Nit del Vi 2022 seguirà el mateix funcionament que els anys anteriors. És per això que aquesta temporada es preveu una normalitat de volum de vendes prepandèmia".

Ja fa més d'una dècada que l'associació Petits Cellers organitza aquesta festa. Aglutina 42 cellers i petits productors de les Illes que produeixen vins amb la Denominació d'Origen de Pla i Llevant, la Denominació d'Origen de Binissalem; la Indicació Geogràfica Protegida Vi de la Terra de Mallorca, i la Indicació Geogràfica Protegida Illes Balears.

En l'acte de presentació també hi participarà Heimke Mansfeld, presidenta de la Fundació Hope Mallorca, associació on es destinaran els beneficis d'aquesta nit solidària. Aquesta, durant tota l'època de pandèmia, ha donat suport a més de 6.000 persones en situació de vulnerabilitat.

stats