Economia 08/11/2021

El preu del lloguer a les Illes cau un 7,3%, però encara és el segon més car de l'Estat

Palma lidera els descensos de les capitals espanyoles

ARA Balears
1 min
Vista de diversos terrats a Palma.

PalmaEl preu dels habitatges en lloguer a les Illes Balears manté la tendència a la baixa i aquest mes d'octubre se n'ha registrat un descens d'un 7,31% en comparació amb les xifres recollides el mateix mes de l'any passat. Tot i això, les Illes Balears continuen sent la segona comunitat autònoma de l'Estat –només per darrere Madrid– amb el preu de metre quadrat per llogar més car.

Segons les dades del portal immobiliari Pisos.com, actualment el preu mitjà del metre quadrat dels habitatges en lloguer a l'Arxipèlag és d'11,04 euros, un 3,02% menys que el mes passat i el ja esmentat descens d'un 7,31% en relació amb la comparació interanual. El descens registrat el darrer mes a les Illes Balears és el tercer més elevat de l'Estat, però tot i això les Balears encara estan per sobre del preu mitjà del metre quadrat de l'Estat, que aquest mes d'octubre ha estat de 9,87 euros.

Per altra banda, Palma és la capital espanyola on més ha caigut el preu del lloguer en comparació amb l'any passat. Segons l'estudi de Pisos.com, el preu mitjà del metre quadrat a Palma ha registrat un descens d'un 11,89% els darrers 12 mesos i actualment és la cinquena capital de tot l'Estat on és més car llogar un habitatge. El preu mitjà actual d'11,53 euros per metre quadrat.

stats