Economia 28/02/2022

Negueruela, sobre els canvis d'opinió dels hotelers: "La llei està consensuada en tres quartes parts"

El conseller de Turisme ha demanat a l'oposició que deixi el "no per al no" sobre tot el que fa el Govern

1 min
El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela.

PalmaComença una setmana important per a la nova llei turística i el conseller de Turisme, Iago Negueruela, ha de tornar a sortir al pas de les crítiques. Així i tot, Negueruela ha respost amb calma i serenitat i ha assegurat que la llei té consens en tres quartes parts del global de la norma.

El conseller ha considerat "normal" que hi hagi 'estira-i-arronses' en "una negociació tan àmplia" com la d'aquesta llei. "El Govern ha cercat l'acord més consensuat possible", ha refermat Negueruela, i ha assegurat que tots han "cedit", però que s'ha pactat gairebé article per article.

Al mateix temps, Iago Negueruela ha demanat a l'oposició que vegi la norma com de "progrés" i que permet "enfocar el creixement de les Illes en qualitat i no en intensitat, que és el que tots els experts i centres d'estudi recomanen". A més, també ha tingut temps per atacar frontalment els populars: "Consensuar porta a discussions; és normal que el PP no en tingués, perquè aprovaven les lleis sense consensuar ni dialogar amb ningú".

Finalment, ha demanat directament als partits de l'oposició que abandonin "el no per al no" i que reflexionin, ja que, segons ha dit, intenten "construir un model econòmic millor". Aquest dimecres 2 de març es tramitarà el decret llei al Parlament, i tots els partits de l'oposició ja han anunciat que hi votaran en contra.

stats