Economia 07/09/2022

Els hotels registren un 87,6% d'ocupació durant l'agost a les Balears

El canal oficial d'Informació Turística de Mallorca ha guanyat presència a les xarxes socials

ARA Balears
2 min
Un hotel de la Platja de Palma, una de les zones afectades pel decret contra el turisme d’excessos.

PalmaLes Balears són la destinació més sol·licitada del turisme espanyol, una afirmació que es corrobora amb la dada de l'ocupació hotelera del mes d'agost, que ha arribat a ser del 87,6% als hotels de les Illes, segons les darreres dades publicades el setembre per l'Institut Nacional d'Estadística (INE). A més a més, un estudi, fet per la consultora especialitzada en estratègies de màrqueting i comunicació crosscanal, XChannel, mostra que la presència de les Illes a les xarxes socials ha agafat importància.

El perfil de Facebook Mallorca Tourism, el portal oficial d'informació turística de la Fundació Mallorca Turisme, té 12.034 seguidors nous i és el que més ha crescut aquests darrers mesos. Per altra banda, el perfil a Instagram és el segon que més ha crescut aquest estiu, amb un creixement del 8,53%.

Aquesta anàlisi ha tingut per objectiu obtenir els coneixements necessaris sobre les destinacions preferides a l'Estat, gràcies a una comparativa basada en els nombres que els mateixos llocs registren a les xarxes socials. XChannel ha investigat el comportament dels perfils a Instagram i Facebook dels comptes oficials de turisme de les destinacions més desitjades i posat especial atenció a les Balears i les Canàries, tant en conjunt com per illa individual.

El perfil d'Instagram de Fuerteventura Oficial se situa al capdavant, amb un creixement del 24,3%. "Les dades de creixement de pàgines i interaccions detectades per XChannel confirmen que les xarxes socials són un canal de comunicació fonamental per als operadors del sector turístic per inspirar i atreure els usuaris, crear-ne una comunitat fidel i mantenir-los constantment informats", ha conclòs la responsable que Màrqueting de XChannel de l'Estat, Alice Casolo.

stats