Economia 09/09/2022

Escarrer parla de l'estiu d'enguany com "una de les millors temporades de la nostra història"

La cadena hotelera Melià Hotels ha registrat grans xifres, segons ha informat el conseller delegat

ARA Balears
1 min
Hotel de Meliá

PalmaEl conseller delegat de Melià Hotels International, Gabriel Escarrer, ha qualificat l'estiu d'enguany com "una de les millors temporades turístiques de la nostra història", fent referència a l'evolució observada als més de 140 hotels de Melià Hotels International a l'Estat. L'empresa ha registrat "grans xifres" i ha detallat, en el seu perfil de Linkedin, algunes de les característiques de la temporada.

L'estiu del 2022, a les Balears, ha diversificat els mercats d'origen ja que, a part d'incrementar el turisme espanyol, també ho ha fet el nord-americà; així mateix, destaca que el turisme familiar ha tornat a Mallorca i Menorca, i ha afegit que el temps mitjà d'estada ha crescut lleugerament a totes les Illes.

D'altra banda, Escarrer destaca que la tendència dels clients és fer les reserves en el darrer minut, fet que ha vingut acompanyat de l'augment de compres en línia, ja sigui mitjançant canals directes o intermediaris.

Què cerquen els turistes?

Melià Hotels ha registrat un major consum del luxe com són les habitacions superiors i les suites, no només en les destinacions tradicionalment premium, com seria Marbella. Així mateix, l'estiu del 2022 ha consolidat una tendència per fer viatges amb un propòsit, com seria conèixer la destinació, la gastronomia, la cultural i l'oci.

L'empresari recalca que, davant el tancament del mes d'agost, sorgeix la pregunta de si aquesta recuperació es podrà mantenir al setembre. Les previsions de la cadena hotelera són que assoliran una ocupació i uns resultats similars als del mateix mes del 2019, de manera que es completaria un tercer trimestre molt positiu.

stats