Economia 28/02/2022

Ciutadans i el PP tornen a condemnar la llei turística i recalquen que "no hi ha consens"

La portaveu taronja, Patrícia Guasp, ha volgut recordar que els hotelers no estan a favor del decret llei que es tramitarà dimecres al Parlament

ARA Balears
1 min
La portaveu adjunta del PP al Parlament, Núria Riera.

PalmaEl pròxim dimecres es tramitarà el decret llei al Parlament de les Illes i els partits de l'oposició continuen escalfant la prèvia. La portaveu parlamentària de Ciutadans i coordinadora autonòmica del partit, Patrícia Guasp, ha insistit aquest dilluns que la llei turística "no té consens" entre el sector hoteler. Guasp ho ha volgut destacar a la roda de premsa dels grups parlamentaris, on també ha insistit que és una llei "a cop de decret".

La líder de Ciutadans ha considerat que el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, "ha volgut vendre" que sí que hi ha un consens, però, segons Guasp, no existeix. Alhora ha deixat clar que Ciutadans "votarà no a la imposició, a les prohibicions i a les obligacions que conté el decret".

Per allà mateix ha anat la portaveu adjunta del Partit Popular, Núria Riera, qui ha dit que comparteixen la idea de la "sostenibilitat i la modernització, i també donam suport a les condicions laborals, però deim no a la moratòria". Llavors, Riera ha remarcat que "suposa limitar la lliure competència i va en contra dels petits empresaris".

Des del PP també han fet esment a la preocupació que tenen per les "formes del Govern". "Ens preocupa la pèrdua de separació de poders, de llibertat, de respecte als grups polítics", ha dit Riera amb relació a l'acord que van presentar el Govern i els hotelers la setmana passada.

stats