Economia 12/01/2021

La patronal CAEB Restauració, després de la protesta contra les restriccions: "No ha fet més que començar"

En un comunicat han assegurat que les darreres restriccions decretades pel Govern "han estat la gota que ha fet vessar el tassó"

Ara Balears
2 min
Els manifestats aguanten un cartell davant de la Policia Nacional durant la manifestació.

PalmaLa patronal CAEB Restauració ha advertit que la manifestació convocada aquest dimarts pel restaurador Víctor Sánchez a través de Facebook en la qual han participat prop d'un miler de persones ha estat una mostra de crispació i desesperació de la petita i la mitjana empresa de Mallorca i que "el que ha passat avui ho veien venir i no ha fet més que començar".

En un comunicat, la patronal ha assegurat que fa mesos que avisaven d'aquesta situació i que "les darreres restriccions decretades pel Govern que fan que els bars i restaurants hagin d'estar tancats fins dia 30 de gener "han estat la gota que ha fet vessar el tassó". La CAEB ha assenyalat que la participació d'afiliats a la manifestació ha estat "a títol personal i particular per donar suport no només als nostres negocis, sinó a un sector crucial per a l'economia de les Balears perquè és el que més treballadors congrega".

"Tot i que des de l'associació no som ni promotors ni organitzadors, a títol particular hem estat molts els que hem anat a donar suport al sector i ho hem fet de manera cívica des del Consolat del Mar fins al Parlament", explica la patronal. A més, han donat les gràcies a tots els que hi han participat i han reclamat que la relació amb els polítics "canviï ja" perquè tinguin en compte el sector "a l'hora de prendre decisions i no només per informar-nos".

"Ens sentim completament estafats i cansats que no hi hagi una estratègia per part de les administracions i de la improvisació del Govern" i asseguren que "les decisions les han pres unilateralment" i que per això han acabat sortint "centenars de persones desesperades" cridant "ja n'hi ha prou".

Cal recordar que la Delegació del govern espanyol a les Balears havia denegat el permís perquè es fes la concentració de restauradors contra les restriccions pel covid-19 convocada per a aquest dimarts dematí davant el Consolat de Mar, a Palma, però la protesta s'ha fet igualment.

stats