Economia 16/01/2022

Les Balears es presenten a Fitur amb la nova llei turística

L'objectiu és consolidar la recuperació del turismede l'Estat

ARA Balears
1 min
Fitur

PalmaEl Govern de les Illes Balears presentarà aquest dilluns la nova llei turística de la Comunitat Autònoma aprofitant els focus de la Fira Internacional de Turisme (Fitur). Segons ha detallat l'Executiu, entre altres aspectes, aquesta llei inclourà un canvi en la qualificació dels establiments turístics de l'Arxipèlag.

El gran objectiu d'aquesta modificació legislativa és garantir un canvi en el model econòmic de la Comunitat Autònoma que l'impulsi cap a una economia més circular i menys dependent del turisme. A més de la nova normativa en aquest àmbit, l'objectiu de les Balears per a aquesta fira és consolidar la recuperació del turisme de l'Estat després de la pandèmia.

Per tal d'aconseguir la visibilitat necessària per recuperar l'activitat turística, Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera tindran un estand de 1.000 metres quadrats coordinat per la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball, a través de l'Agència d'Estratègia Turística (AETIB). A la fira, les Balears es vendran com a destinació esportiva i cultural i reivindicaran la desestacionalització turística.

Durant els quatre dies que dura Fitur (del 19 al 23 de gener) diversos membres de les institucions balear participaran de manera activa en nombrosos actes per tal de donar visibilitat a l'oferta turística i a la feina que es fa a l'Arxipèlag.

stats