Economia 11/10/2022

Les Balears lideren l'augment del preu del lloguer de l'Estat

Palma és la cinquena capital espanyola més cara per llogar un pis

ARA Balears
1 min
Un local que es lloga a Palma

PalmaEl preu del lloguer a les Illes Balears continua augmentant i l'Arxipèlag lidera l'increment dels preus de tot l'Estat. Segons les dades publicades aquest dimarts pel portal immobiliari Pisos.com, en comparació amb l'any passat el preu del metre quadrat dels habitatges que es lloguen ha augmentat un 13,5% i s'ha elevat fins als 12,92 euros de mitjana.

Amb aquestes dades les Illes Balears es converteixen en la segona comunitat autònoma espanyola amb un preu més elevat del metre quadrat d'aquests habitatges només per darrere de Madrid (13,53 €/m2). A més, la sortida de la crisi sanitària i la recuperació d'alguns sectors econòmics han provocat que durant el segon trimestre de l'any també es registràs un increment significatiu.

Segons les dades de Pisos.com, en aquest període s'ha registrat a l'Arxipèlag un increment del 6,87% en el preu del metre quadrat dels habitatges que es lloguen. Aquest increment és el segon més elevat que s'ha registrat a l'Estat durant el segon trimestre de l'any, només superat per Madrid.

Pel que fa a la situació del mercat immobiliari de lloguer a Palma, la ciutat s'ha convertit en la cinquena capital de l'Estat més cara per llogar un habitatge. El preu mitjà del metre quadrat d'aquests habitatges s'ha elevat fins als 13,07 euros i l'increment registrat en comparació amb l'any passat és d'un 11,79%.

stats