La patronal CAEB Restauració, després de la protesta contra les restriccions: "No ha fet més que començar"

En un comunicat han assegurat que les darreres restriccions decretades pel Govern "han estat la gota que ha fet vessar el tassó"

La patronal CAEB Restauració ha advertit que la manifestació convocada aquest dimarts pel restaurador Víctor Sánchez a través de Facebook en la qual han participat prop d'un miler de persones ha estat una mostra de crispació i desesperació de la petita i la mitjana empresa de Mallorca i que "el que ha passat avui ho veien venir i no ha fet més que començar".

En un comunicat, la patronal ha assegurat que fa mesos que avisaven d'aquesta situació i que "les darreres restriccions decretades pel Govern que fan que els bars i restaurants hagin d'estar tancats fins dia 30 de gener "han estat la gota que ha fet vessar el tassó". La CAEB ha assenyalat que la participació d'afiliats a la manifestació ha estat "a títol personal i particular per donar suport no només als nostres negocis, sinó a un sector crucial per a l'economia de les Balears perquè és el que més treballadors congrega". 

"Tot i que des de l'associació no som ni promotors ni organitzadors, a títol particular hem estat molts els que hem anat a donar suport al sector i ho hem fet de manera cívica des del Consolat del Mar fins al Parlament", explica la patronal. A més, han donat les gràcies a tots els que hi han participat i han reclamat que la relació amb els polítics "canviï ja" perquè tinguin en compte el sector "a l'hora de prendre decisions i no només per informar-nos".  

"Ens sentim completament estafats i cansats que no hi hagi una estratègia per part de les administracions i de la improvisació del Govern" i asseguren que "les decisions les han pres unilateralment" i que per això han acabat sortint "centenars de persones desesperades" cridant "ja n'hi ha prou". 

Cal recordar que la Delegació del govern espanyol a les Balears  havia denegat el permís  perquè es fes la concentració de restauradors contra les restriccions pel covid-19 convocada per a aquest dimarts dematí davant el Consolat de Mar, a Palma, però la protesta s'ha fet igualment.

Protesta crispada, sense permís ni respectar les distàncies, contra el Govern i la presidenta

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF