Música
Cultura 29/11/2022

ZAZ, Andrés Calamaro i Judit Neddermann actuaran al Guitar BCN 2023

El festival se celebrarà a Barcelona entre el 27 de gener i el 3 de juny a diferents sales de la ciutat

1 min
Zaz, Andrés Calamaro i Judit Neddermann

BarcelonaEl festival Guitar BCN 2023 té com un dels seus pilars la presència femenina, que frega el 40% del total d'artistes programats. Entre les actuacions que s'han anunciat aquest dimarts hi ha les de ZAZ (Palau de la Música), Judit Neddermann (Coliseum), Pastora Soler (Coliseum), Marlena (Apolo 2), Laura Andrés (Luz de Gas) i María Peláe (Apolo), a les quals cal afegir les restants: Andrés Calamaro (Gran Teatre del Liceu), Nacho Vegas (Paral·lel 62), Ojete Calor (Sant Jordi Club), Antoñito Molina (Apolo 2), Mr. Kilombo (Apolo 2) i Bacilos (Luz de Gas).

“Estic molt contenta i satisfeta de la quantitat de dones que hi ha al cartell”, ha dit la directora del Guitar BCN, Judith Llimós, durant la roda de premsa de presentació del festival, que se celebrarà a Barcelona entre el 27 de gener i el 3 de juny a diferents sales de la ciutat. "Tot i que encara estiguem amb una mica menys del 40% de presència femenina, m'encanta saber que hi hem arribat d'una manera natural, no forçada –ha matisat la directora–. Cada cop estem més a prop d'aconseguir una programació 100% paritària per mèrits propis".

Entre els 40 noms que integren el cartell del Guitar BCN 2023 –i que ja havien estat anunciats prèviament– hi ha Danny Ocean (Sant Jordi Club), Ismael Serrano (Palau de la Música), Christina Rosenvinge (Paral·lel), Els Amics de les Arts (Razzmatazz) i Suu (Apolo).

stats