Biografia
Cultura 10/10/2011

El pare d'Amy Winehouse publicarà un llibre de memòries sobre la seva filla

Els diners recaptats es destinaran a la Fundació Amy Winehouse, creada per ajudar joves amb problemes d'addicció a les drogues

Efe
2 min
Mitch i amy winehouse El pare de la cantant britànica va tenir una relació complicada amb la seva filla. Va arribar a demanar que no es compressin els discos de l'Amy, però també li va fer costat en molts moments. En la fotografia apareixen quan arribaven el 17 de març del 2009 en un jutjat londinenc, on ella havia de fer front a una acusació per l'agressió a una dona.

Londres p { margin-bottom: 0.21cm; } El pare d'Amy Winehouse, Mitch Winehouse, publicarà el 2012 un llibre de memòries sobre la seva filla. Amb el títol d'Amy, la meva filla, el llibre serà publicat per l'editorial HarperCollins l'estiu del 2012 i els beneficis es destinaran a la Fundació Amy Winehouse, creada per ajudar joves que afronten problemes similars als de la cantant, que va morir el juliol passat després d'una llarga batalla contra l'addicció a les drogues i l'alcohol.

"Sento que necessito escriure aquest llibre per explicar la veritable història de l'Amy i poder recuperar-me", ha dit Winehouse. "També vull recaptar la major quantitat de diners possibles per a la fundació, de manera que tots els guanys del llibre vagin directament a ajudar els joves que tenen problemes per malaltia o per una important addicció", ha afegit.

Per la seva banda, el director del departament de llibres de No Ficció de HarperCollins, Nick Canham, ha destacat que la fortalesa del pare de la cantant és "admirable". "El seu desig de crear un història definitiva de la vida de l'Amy, que beneficiarà únicament la fundació que ell ha creat, és una cosa de la qual estem increïblement orgullosos de formar part", ha valorat Canham.

Amy Winehouse va ser trobada morta en el seu pis del barri de Camden Town el passat 23 de juliol per raons que encara no s'han esclarit, tot i que ja s'ha descartat la presència de "substàncies il·legals" en la sang. Guanyadora de cinc premis Grammy, la cantant anglesa va tenir en la seva curta carrera constants problemes amb les drogues i l'alcohol, i havia ingressat en nombroses clíniques de rehabilitació.

El juny passat va haver de cancel·lar una gira europea, després d'una sèrie d'actuacions erràtiques en escena que van donar la volta al món a través internet.

stats