Fira del Disc
Cultura 07/09/2023

El Velòdrom Illes Balears acollirà la Fira Internacional del Disc a Mallorca

Els amants i col·leccionistes de música podran trobar-hi tota classe de discos, des de novetats més recents fins a peces clàssiques

ARA Balears
1 min
Roda de premsa de la presentació de la Fira del Disc

PalmaEl Velòdrom de les Illes Balears acollirà els pròxims dies 16 i 17 de setembre la Fira Internacional del Disc. Els amants i col·leccionistes de música podran trobar-hi tota classe de discos, des de novetats més recents fins a peces clàssiques, de la mà de les millors botigues especialitzades, segells discogràfics, editorials i especialistes del sector.

A més de les vendes directes, la fira promou que les empreses assistents es relacionin i facin intercanvi de les seves edicions o acceptin en el seu catàleg discos editats a les Balears. Així mateix, l'acte inclou actuacions musicals en directe amb l'objectiu de donar a conèixer grups mallorquins. En aquesta edició es durà a terme la semifinal del concurs de música pop-rock de Palma.

La Fira Internacional del Disc és un dels esdeveniments de venda de discos més importants d'Europa, tant pels productes que ofereix com per les actuacions musicals, i té el suport del Consell de Mallorca. Hi haurà quaranta estands procedents de diferents països que exposaran CD, LP, cassets, senzills, llibres i pòsters de tots els estils musicals. A més, la fira tindrà continuïtat, en un petit format, a Inca els dies 28 i 29 d'octubre. Les entrades estan disponibles des de sis euros i inclouen, de regal, un disc en format CD o LP.

stats