Cultura 12/06/2018

Quasi exhaurides les entrades de diumenge per al concert colofó de la Setmana per la Llibertat d’Expressió

“Valtonyc figura al cartell del 17 de juny perquè creim que hi ha un 1% de probabilitats que hi actuï”, segons Javier Vegas, representant d’Acallar

Blanca Garau
1 min
Els assistents a la presentació protestaven emmordassant-se amb la seva mà

PalmaL’associació Acallar ha presentat avui, al Palma Arena, el programa d’activitats d’aquest cap de setmana ¡ ha posat l’accent en la necessitat de “fer un front comú per defensar els creadors i els artistes perseguits o censurats per les seves obres”. Per això, en acabar l’acte, tots els assistents, una quarantena d’artistes i simpatitzants, han posat per a la premsa tapant-se la boca amb la mà.

Imputats per anar contra de la Corona, com Toni Albà i Willi Toledo, han confirmat la seva actuació. “Hem programat els rapers perseguits i condemnats per les seves cançons com Pablo Hásel, Elgio (La Insurgencia) i Valtonyc, que creim que té un petit 1% de probabilitats d’assistir, al manco ho volem creure”, explicava Javier Vegas, representant d’Acallar.

A l’acte hi han participat Pau Debon, cantant d’Antònia Font, Salvador Oliva, actor i programador de la sessió d’actuacions teatrals del 15 de juny al Teatre del Mar, Fede Quetglas, músic i programador del concert de grups illencs de dia 16 a sa Possessió, amb Mercé Salvador, i Pere Joan, il·lustrador del Clúster del Còmic de Mallorca i coeditor del "Fanzine per la Llibertat d’Expressió", publicació feta amb les obres de 35 artistes balears i que es distribuirà de franc entre el públic.

Les entrades estan exhaurides tant per al concert del Teatre del Mar com per al de sa Possesió, però hi ha possibilitats encara de gaudir del macro concert de diumenge al velòdrom, on actuaran fins a 40 grups procedents de tot l’Estat. Aquest concert, per al qual ja hi ha 6.000 entrades venudes, comptarà amb personatges de la talla de Reincidentes, Berri Txarrak, Albert Pla i el retorn puntual als escenaris d’Antònia Font.

stats