Cultura 30/06/2020

Torna la música en directe a Es Gremi

Hi donarà el tret de sortida Es Gremi Jazz Trio aquest dimecres, amb un concert gratuït

Ara Balears
1 min
Jorge Pardo i Es Gremi Jazz Orchestra el passat 19 de febrer

PalmaEs Gremi reprèn la música en directe després de més de tres mesos d'aturada. Així, el Cafeclub acollirà els primers concerts, que es faran amb reducció d'aforament i entrada reservada prèviament. La programació de concerts se suma a la reactivació progressiva de les activitats a la sala musical, que va començar a mitjan maig amb la reobertura dels locals d'assaig.

Hi donarà el tret de sortida aquest dimecres Es Gremi Jazz Trio, que oferirà una actuació gratuïta a les 21.30 h. A la mateixa hora, dijous, pujarà a l'escenari el duet de rock Yoko Factor; divendres, One Man Rocks, projecte en solitari de versions en format acústic; i dissabte, Samba Pa Ti, banda d'homenatge a Carlos Santana.

Les properes setmanes, el Cafeclub tornarà a la seva programació estable, amb iniciatives com Malditos Cantautores, amb sessions el 7 de juliol, el 4 d'agost i el 8 de setembre. Es tracta d'una proposta que vol impulsar la música d'autor i facilitar xarxes de col·laboració i solidaritat entre artistes. També tornaran les jam sessions dels dimecres.

Altres dates confirmades per al juliol són els directes de Hattori Hanzo Surf Experience, amb el seu surf instrumental amb influències western (dia 10); Oeste, grup de rock metal, que presentarà en directe el seu primer disc, Corazón de metal (dia 11); els grups de versions de rock and roll The Hawaiians (dia 17) i Fame and the Flames (dia 18). Així mateix, els dijous s'iniciaran els esdeveniments de Rock & Play i els darrers divendres del mes, el Summer Dreams.

stats