Cultura 13/09/2021

Torna la fira del disc: la cita més esperada pels col·leccionistes musicals

Més de 40 estands arribats d'arreu del món durant el cap de setmana del 17 al 19 de setembre

ARA Balears
1 min
La consellera de cultura, Bel Busquets, el coordinador de la fira, Pere Terrassa i el coordinador de l'area de Cultura Ajuntament de Palma, Miquel Àngel Contreras.

PalmaDurant aquest cap de setmana, del divendres 17 al diumenge 19 de setembre, la dinovena fira internacional del disc de Mallorca aterrarà a Palma. Es farà al recinte de les Voltes, un espai que permetrà seguir les mesures contra la covid-19 de la manera més acurada possible. Segons han explicat des de l'organització, "és un moviment cultural que dona sortida tant a la venda de discos com a la promoció i difusió dels actes culturals fets a les Illes."

La fira estarà formada per prop de 40 estands procedents de tot l'Estat, però també d'Anglaterra, els Estats Units i Alemanya. S'hi podran veure CDS, LP, singles, llibres, pòsters, etc. A més, també hi seran presents botigues especialitzades, segells discogràfics, editorials, i molt més, cosa que farà confluir la gent no només per trobar productes, sinó també per relacionar-se.

Així mateix, la fira oferirà un grapat ben ampli d'actuacions musicals. Pel que fa al divendres, els concerts seran a càrrec dels finalistes del concurs musical Art Jove de l'any passat, amb noms com Salvatge Cor, Freebeef, Alanaire, Milana, Bay City Killers, Gran Amant i Hombre Lobo Internacional. Començaran a les 17 h¡ i s'allargaran fins a mitjanit. Dissabte, el focus es posarà en la presentació del llibre Los Javaloyas. Àngels i dimonis de la música de ball, amb la presència d'Antoni Ceballos Lliteras, el seu autor, i membres de la mítica banda Los Javaloyas. Finalment, diumenge les actuacions s'enfocaran en la semifinal Concurs Pop Rock de Palma.

stats