Música
Cultura 26/08/2012

Tom Waits apareixerà a la nova temporada dels Simpsons

El músic i actor nord-americà s'interpretarà a ell mateix en un capítol de la temporada número 24. Altres aparicions estel·lars durant els propers mesos seran Justin Bieber, Beneditch Cumberbatch –actor de 'Sherlock'– i un dels actors de 'The Office', Steve Carell

Ara
1 min
Imatge promocional de l'últim disc de Tom Waits

BarcelonaL'autor de 'Bad as me' i 'Mule Variations' es transforma en 'prepper' en un dels capítols dels Simpsons que es podrà veure aquesta temporada. Els 'preppers' són col·lectius que es preparen per possibles desastres mediambientals, i són molt populars als Estats Units. Waits donarà a conèixer la importància del moviment a Homer Simpson. Al músic no li caldrà cantar cap de les seves cançons per aconseguir que Homer es converteixi en 'prepper'.

Waits apareixerà properament a la comèdia negra 'Seven Psycopaths'. Es rumoreja també que podria ser la veu de Gepetto a la propera adaptació cinematogràfica animada de 'Pinotxo'.

Altres celebritats que apareixeran a la propera temporada dels Simpsons són el cantant Justin Bieber, Beneditch Cumberbatch –actor de 'Sherlock'– i un dels actors de 'The Office', Steve Carell.

stats