Cultura 26/04/2022

El teatre Principal de Maó celebrarà el Dia mundial de la dansa amb Mal Pelo

Pep Ramis presentarà el solo 'The mountain, the truth & the paradise' aquest divendres, 29 d'abril

ARA Balears
1 min
Pep Ramis, a l'escenari.

PalmaPep Ramis , membre i cofundador de la prestigiosa companyia de dansa contemporània Mal Pelo , presentarà el seu solo The mountain, the truth & the paradise al teatre Principal de Maó aquest divendres, 29 d'abril, per celebrar el Dia mundial de la dansa.

La peça és una mirada particular, vibrant i catàrtica sobre l’espiritualitat, la tragicomèdia de la condició humana i la possibilitat d’imaginar noves ficcions. En ella, Ramis revisita els recursos acumulats després d’una llarga trajectòria com a creador escènic –l'any passat van celebrar els 30 anys –, i projecta un univers poètic que qüestiona el sentit d’allò diví i allò vulgar, l’espiritualitat i la ignorància, la bellesa i la banalitat.

Mal Pelo, considerada una de les companyies de dansa contemporànies més importants de l'estat espanyol, és un grup de creació escènica codirigit per Pep Ramis i Maria Muñoz. Caracteritzats per aquesta autoria compartida, han presentat més de 30 espectacles que els ha fet viatjar per diferents llocs del món. Han col·laborat amb artistes, coreògrafs o pensadors com Erri de Luca, John Berger, Àngels Margarit, Cesc Gelabert i Baro d’Evel, entre molts, molts altres.

stats