Teatre
Cultura 29/08/2022

El teatre Principal anuncia reducció de preus i ampliació d'abonaments per a la nova temporada

L'objectiu és facilitar l'accés a la cultura als mallorquins

ARA Balears
1 min
Dues persones a la taquilla del Teatre Principal

PalmaEl teatre Principal ha informat que el dissabte 10 de setembre donarà el sus a la nova temporada amb grans novetats a la política de preus, descomptes i abonaments. El Consell de Mallorca ha explicat a través d'un comunicat que per a aquesta temporada hi haurà un ventall d'abonaments molt més ampli que el de l'any passat i s'ha dut a terme una reducció dels preus. L'objectiu d'aquesta mesura és facilitar l’accés del públic a la programació i a la cultura.

En aquest sentit, han detallat que s'han eliminat les entrades més cares (que podien arribar als 35 euros) i ara com a molt costaran 25 euros. A més, han incorporat el Bo Cultura en col·laboració amb el Ministeri de Cultura i Esport, adreçat a persones que enguany compleixen els 18 anys, gràcies al qual disposaran de 200 euros per destinar a espectacles en viu, i un abonament nou, l'abonament Extra, que permet un 40% de descompte per la compra de cinc o més espectacles de la programació.

Les línies d'abonament que continuaran actives aquesta temporada són l'abonament de Parella, que ofereix un descompte del 25% a partir de la compra de dues entrades per a dos o més espectacles; el General, 25% de descompte a partir de tres espectacles; i el d'Òpera, 20% de descompte per la compra de dos espectacles o més de la Temporada d'Òpera.

La temporada començarà el dissabte dia 10 a les 18 hores amb la representació de Nit de reis, de William Shakespeare, per la companyia Parking Shakespeare a la plaça Major, una funció que serà gratuïta. I també amb el concert, a les 20 hores, de la cantant portuguesa Mísia a la sala Gran, on presentarà el seu darrer disc, Animal sentimental.

stats