Cultura 05/03/2021

El teatre Principal de Palma acull el concert de gran format 'Climàtic 3.0'

Es tracta d'un espectacle que vol fer "una crida a la consciència dels espectadors respecte del nostre entorn"

ARA Balears
1 min
Climàtic al Teatre Principal.

PalmaL’espectacle de música, llum, dansa, teatre i projeccions Climàtic 3.0 arribarà el pròxim dissabte al teatre Principal de Palma. Segons el director i compositor Miquel Àngel Aguiló, es tracta “d’un espectacle més que d’un concert, molt impactant en sentit estètic i visual, perquè de vegades la música pot reflectir millor les coses que les paraules”.

En un comunicat asseguren que el muntatge “vol fer una crida a la consciència dels espectadors respecte del nostre entorn, però sense renyar ningú, sinó amb un punt d’esperança”. L’obra, que s’inspira en textos de Francesc d'Assís (Càntic a les criatures), arrenca mostrant els elements de la natura en estat pur com l’aigua, el sol i la lluna. Però aquest discurs canvia radicalment a partir de la irrupció de l’home a la natura amb la Revolució Industrial.

Prop de 30 persones estan implicades en aquest muntatge, que és una evolució del Climàtic 2.0 que es va poder veure a l’església de Sant Francesc. A la roda de premsa hi ha assistit, a més del director i compositor, l’il·luminador Andrés López, el responsable de so, Paco Seguí, i el dissenyador i creador Pedro Oliver. També hi participaran, entre d’altres, l’artista de jazz Mery Lambourne, l’actor Nadir Jiménez i ballarines com Mar Aguiló.

stats