Cultura 27/04/2022

Sons de Nit presenta la nova edició refermant la seva aposta per la cultura sostenible

Les activitats començaran el 14 de maig i s'allargaran fins al 4 d'octubre

ARA Balears
1 min
Sons de nit

PalmaSons de Nit presenta la 23a edició amb una programació cultural en què la música serà la gran protagonista, però en aquesta ocasió estarà acompanyada de diverses activitats culturals amb l'objectiu de refermar la seva aposta per la cultura sostenible i fomentar la participació del públic.

Segons ha detallat l'organització a través d'un comunicat, durant la 23a edició es faran concerts en què participaran artistes nacionals i internacionals, així com xerrades, debats i d'altres activitats culturals. Tot i que la música és l'element central del certamen, durant aquesta edició també es tractaran temes d'interès social que fomentin la integració, el caràcter inclusiu i el respecte pel medi ambient.

Aquesta edició de Sons de Nit començarà el 14 de maig i durarà fins al 4 d'octubre i es duran a terme activitats a Llubí, Llucmajor, Muro, Palma, Pollença i Porreres a Mallorca i Ciutadella i Maó a Menorca. L'organització ha informat que Andrea Motis, Pollow Queens, Sofía Comas, Gregor Barnett, Manina Rossell, Billy Nomates, Maria Jaume, Joan Miquel Oliver, Flor de Toloache, Clara Peya, Travis Birds, Alanaire, Da Souza i Joana Serrat són alguns dels artistes que encapçalaran el cartell d'enguany.

Així, durant l'edició d'enguany estan previstos una trentena de concerts i activitats culturals. A més, han destacat que les dones suposen més del 60% del cartell d'artistes convidats i han remarcat la seva ferma aposta per la conscienciació mediambiental i les ajudes socials en temps de crisi.

stats