Cultura 22/08/2019

Soma 'vandalitza' murs per trencar fronteres

La llibreria Rata Corner acull 'Rounded Walls', la darrera exposició abans del canvi de local

Elena Navarro
1 min
SOMA a la inauguració de l'exposició, aquest vespre a Rata Corner

PalmaUn somriure que es crea amb el maó caigut d'un mur, un raig de llum blava que surt d'una mà feta de maó, un braç sortint pel forat d'una paret, amb un esprai per pintar-la. Aquestes són algunes de les imatges que ha creat Soma per a l'exposició 'Rounded walls', que s'ha inaugurat aquest dijous a la llibreria Rata Corner de Palma.

Una exposició de SOMA reflexiona sobre els murs que separen les persones

"La mostra va sobre murs, sobre les barreres que s'estableixen entre les persones, sobre les fronteres que separen els rics dels pobres, els homes de les dones...", ha explicat l'artista a l'ARA Balears. Aquesta és la darrera exposició que acull la llibreria abans del canvi de local.

SOMA 'vandalitza' murs per trencar fronteres

Són imatges en format circular, creades digitalment i que juguen amb la ironia i el doble sentit. Reflexionen entorn de la idea que "els éssers humans ens hem anat construint murs dintre de nosaltres i entre nosaltres", ha assanyalat Soma. Perquè, com afirma a la descripció de la mostra, "per ser lliures hem de trencar els murs, pintar-los, vandalitzar-los; fins que caiguin tots".

stats