Cultura 23/06/2021

El Solleric inaugura l’exposició col·lectiva 'L’objecte del vincle'

Es mantindrà oberta al públic fins al 3 d'octubre

ARA Balears
1 min
Una de les obres de l'exposició

PalmaEl Casal Solleric acollirà l'exposició L'objecte del vincle fins al pròxim 3 d'octubre. La mostra agrupa un seguit de propostes artístiques que intervenen en problemàtiques de la vida contemporània a partir de posar en valor les qualitats socials dels objectes. Es tracta d'una obra col·lectiva en què participen nombrosos artistes implicats en problemàtiques socials, però que en aquesta ocasió se centren a recuperar tecnologies que s'identifiquen amb l'artesania, els mitjans tradicionals de l'art i, fins i tot, mitjans declarats obsolets.

L'objecte del vincle presenta diferents escenaris en què la reflexió sobre les qualitats dels objectes, les matèries i les formes es donen de la mà de la seva capacitat per mobilitzar relacions socials i intervenir controvèrsies que concerneixen el medi ambient, els moviments migratoris, la gentrificació urbana, la memòria històrica, a més de les múltiples cares del colonialisme.

L'exposició 'L'objecte del Vincle' ja està oberta al públic i estarà disponible fins al 3 d'octubre

Els artistes que participen en aquesta exposició han format part també del programa Encontre amb artistes. Segons ha explicat l'Ajuntament de Palma a través d'un comunicat, l'objectiu d'aquest projecte és aprofitar l'estada d'alguns dels artistes a Palma per generar moments oberts per al debat sobre algunes qüestions que es plantegen amb l'exposició. A més, se cerca debatre sobre reptes urgents que afronta la humanitat en relació amb el medi ambient, els moviments migratoris, la vida comunitària i la memòria històrica.

L'objecte del vincle inclourà obres de Marc Larré, Alba Mayol, Vahida Ramujkic, Ruben Verdú, Teresa Solar, Lola Lasurt, Patricia Esquivias i Lara Fluxà.

stats