Cultura 08/07/2020

La Simfònica porta la música francesa impressionista al castell de Bellver

La formació també oferirà dos concerts amb grups de vent de petit format a Fornells i a Son Servera

Ara Balears
2 min
La Simfònica actuarà aquest cap de setmana al Castell de Bellver de Palma, al Castell de Sant Antoni de Fornells i a l'Església Nova de Son Servera

PalmaL’Orquestra Simfònica Illes Balears oferirà tres concerts aquest cap de setmana emmarcats en el cicle 'Sonam per tu', que la formació va posar en marxa després del confinament. Així, aquest divendres. 10 de juliol, una vintena de músics tornaran al castell de Bellver per interpretar un programa de música francesa impressionista. L'endemà, dos grups de vent de petit format actuaran al castell de Sant Antoni de Fornells (Menorca) i a l’Església Nova de Son Servera (Mallorca).

L'actuació del castell de Bellver es presenta amb el nom de 'Perfum parisenc' i consistirà en un repertori format per Prelude a l’apres-midi d’un faune i La Mer de Claude Debussy, i Ma Mère l’Oye de Maurice Ravel, el qual interpretarà una formació d'una vintena de músics. El concert serà a les 21.30 h i les entrades es poden adquirir a la pàgina web de l'orquestra.

A més del concerts a Bellver, dos grups de petit format de la Simfònica oferiran dos concerts gratuïts a Menorca i Mallorca dissabte. El castell de Sant Antoni de Fornells acollirà un grup de vent metall que interpretarà fragments d'Aida, de Giuseppe Verdi; La Bohème i Turandot, de Giacomo Puccini, i El barber de Sevilla, de Gioachino Rossini, així com de les obres A Western Fanfare, d'Eric Ewazen; Quintet, de Michael Kamen, i Four Pieces de Paquito D'Rivera.

A l'Església Nova de Son Servera hi actuarà un quintet de vent de metall, que intepretarà Orfeo, de Claudio Monteverdi; Let the bright seraphim, de Gerog Firedrich Haendel; Ach ich liebte, de Wolfang Amadeus Mozart; una selecció de Carmen, de Georges Bizet; Can-Can, de Jacques Offenbach; Processó dels nobles, de Nicolai Rimski-Korsakov; Dardanus (obertura), de Jean Philippe Rameau; Die lustige witwe, de Franz Lehar; Per un pugno di dollari, d'Ennio Morricone, i On Broadway, de Georges Gershwin.

stats