Cultura 30/11/2020

La Simfònica farà un concert familiar dedicat a Beethoven aquest dijous al teatre Principal de Palma

L'espectacle inclourà fragments de diferents simfonies, obertures i concerts per a piano del compositor alemany

Ara Balears
1 min
L'Orquestra Simfònica

PalmaL'Orquestra Simfònica de Balears oferirà un concert familiar dedicat a Beethoven aquest dijous 3 de desembre a les 20.00 hores al teatre Principal de Palma. Gràcies, Beethoven és el títol de l'espectacle, que estarà format per fragments de diferents simfonies, obertures i concerts per a piano del compositor alemany.

Pablo Urbina és el director convidat per a aquesta actuació, que pretén acostar la figura de Beethoven als més petits i impulsar l'educació musical entre els més joves. Urbina ha dirigit l'Orquestra Estat de l'òpera Hongaresa, l'Orquestra de Cambra de Hong Kong i la de Tunísia.

Aquesta setmana, grups de la Simfònica tenen programades dues actuacions més. El divendres 4 de desembre a les 19 hores a l'Auditori de Peguera, a Calvià, un grup de vent interpretarà una de les obres més conegudes de W.A. Mozart, la Sereneta número 10. El 5 de desembre a les 19.30 hores, el grup de vent, metall i percussió Symphony mad brass oferirà un concert al teatre Sa Congregació de sa Pobla, on interpretaran obres d'artistes i grups com Bon Jovi, U2, Elthon John i Queen, entre altres.

stats