Música
Cultura 04/07/2022

Serrat s'acomiada de Mallorca

El cantautor ha interpretat 'La Balanguera' i 'Cançó de l’amor petit' acompanyat de Maria del Mar Bonet

ARA Balears
2 min
Joan Manuel Serrat en el darrer concert a Palma.

PalmaL'adeu definitiu dels escenaris mallorquins de Joan Manuel Serrat ha arribat aquest diumenge a Son Fusteret amb una mescla d'emoció, nostàlgia i sorpreses. Serrat ha estat fent broma durant tot el concert de la seva edat i ha fet l'ullet al destí i ha advertit que "no llancin les entrades del concert per demostrar que hem estat aquí", per si fos cert que el d'avui a Palma era el seu darrer concert.

A més s'ha mostrat emocionat d'haver-se pogut acomiadar de la gent "personalment". "És un plaer ser aquí una vegada més, gaudint d'un paisatge, d'una gent i d'uns records que he anat acumulant al llarg dels anys". Davant de milers de persones que han omplert el recinte per poder viure aquesta nit màgica, Serrat ha donat un espectacle per recordar en aquest darrer concert a l'illa de la gira El vicio de cantar.

El cantautor no ha deixat ningú indiferent i ha fet cantar tot el públic durant més de dues hores i quart. El meu carrer, Temps era temps, Romance de Curro el palmo o Señora, han estat alguns dels temes que s'han encarregat de fer un repàs de la seva trajectòria musical. A més, ha deixat per al final Mediterráneo, La Tieta i ha tancat el concert amb Paraules d'amor amb tot el públic dret.

Joan Manuel Serrat i Maria del Mar Bonet.

La sorpresa de la vetllada ha estat quan Maria del Mar Bonet l'ha acompanyat a l'escenari per interpretar amb ell dues cançons, Cançó de l’amor petit i La Balanguera.

La darrera gira

El confinament i les restriccions van provocar “la impossibilitat de continuar amb l’ofici de cantar en directe”, explicava Serrat quan va anunciar que aquesta seria la seva darrera gira. Abans, una caiguda de Joaquín Sabina, el 12 de febrer del 2020, els havia obligat a cancel·lar la gira conjunta, i després el covid va impedir qualsevol intent de represa.

El públic que ha anat al darrer concert de Joan Manuel Serrat.

“No em va agradar sentir-me acomiadat per una plaga. Per això em vaig plantejar anar al lloc més natural per fer-ho, amb el públic davant, ple de gratitud i alegria”, afirmava Serrat en una entrevista. Tot i això, aquest no és el darrer concert de la gira, ja que el pròxim 17 d'agost actuarà a Menorca, al camp de futbol de Sant Carles.

stats