Cultura 18/03/2022

Serrat inclou Menorca en la darrera gira damunt els escenaris

El concert serà el 17 d'agost al camp de futbol de Sant Carles

Iván Martín
1 min
Joan Manel Serrat entrant per videoconferència a la presentació del concert.

MAÓEl cantautor Joan Manuel Serrat actuarà el pròxim 17 d'agost a Maó, en el marc de la seva darrera gira, El vici de cantar 1965-2022. Així ho ha confirmat aquest divendres l'artista català en el transcurs d'una roda de premsa oferida al teatre Principal de Maó i en la qual Serrat ha participat per videoconferència. Es tracta de la seva darrera gira i el concert s'iniciarà a les 21.00 hores al camp de Sant Carles, adquirit recentment per l'Ajuntament de Maó.

Serrat s'ha mostrat il·lusionat: "Haguera estat imperdonable per la meva memòria i la relació amb l'illa que en el dia de l'adeu no passés per aquí", i confia en la resposta del públic: "És un espai prou gran perquè l'organització no perdi doblers i afronto l'actuació amb alegria".

El català estrena la gira a l'abril en el Beacon Theatre de Nova York, continuarà per Sud-amèrica i tornarà a l'estiu a l'estat espanyol, concretament el 8 de juny a Múrcia. El concert a Menorca s'emmarca en l'Splendid Festival que organitza el Principal de Maó i serà la darrera oportunitat de veure cantar Serrat a l'illa. Les entrades es posaran a la venda el 12 d'abril i tindran un cost de 50 euros, si es compren per endavant, i de 60 euros a taquilla.

stats