Música
Cultura 30/01/2024

Samantha Hudson du el seu so elèctric i 'queer' a Es Gremi dissabte 10 de febrer

L'artista acaba de publicar un àlbum nou, 'AOVE Black Label', i ha fet història en guanyar el premi MTV EMA a millor artista espanyola

Ara Balears
1 min
Samantha Hudson

PalmaLa mallorquina Samantha Hudson torna a Mallorca un any després del seu pas per l'escenari Flexas del Mallorca Live Festival 2023. Actuarà a la sala Es Gremi (Gremi de Porgadors, 16) el proper dissabte 10 de febrer a les 22 h. L'artista acaba de publicar un àlbum nou, AOVE Black Label, i ha fet història en guanyar el premi MTV EMA a millor artista espanyola.

El seu darrer disc, una ampliació del seu EP AOVE, barreja sons electritzants, melodies enganxoses i baixos contundents. És un disc que obre una nova era a la carrera de l'artista, marcada per l'esperit rave i l'estètica electrònica. D'aquest treball neix un espectacle estrenat a la passada edició del Sónar, en què l'artista es transforma en un animal salvatge disposat a deixar el públic a punt del col·lapse.

Nascuda com una tasca innocent d'institut, Samantha Hudson s'ha convertit en un ambiciós projecte musical que juga amb els paradigmes del gènere, el sexe i la llibertat d'expressió. El seu projecte ha emergit del "panorama queer més underground per conquerir Espanya", expliquen des d'Es Gremi.

L'obertura de portes serà a les 20 h i el preu del concert és de 24 euros més despeses de gestió. L'accés està restringit i només és per a majors de 18 anys o menors amb autorització.

stats