Cultura 16/07/2019

Salvador Sobral presenta aquest dimecres al festival Pedra Viva de Ciutadella el seu nou disc

Aquest treball, 'París, Texas', pretén unir les dues ciutats entre les quals s’ha format

Iván Martín
1 min
Sobral és una de les últimes sensacions musicals que demà presentarà nou disc a Menorca.

CiutadellaEl reconegut artista Salvador Sobral presentarà aquest dimecres a les 20 hores a Pedreres de s’Hostal de Ciutadella, en el marc del festival Pedra Viva, el seu nou disc, 'París, Texas'. El portuguès va ser l’artista que més puntuació ha obtingut en la història del programa Eurovisió. Milions d’espectadors varen aclamar el tema ‘Amar Pelos Dois’, que avui ja és una de les cançons més escoltades arreu del món.

El seu nou treball pretén unir les dues ciutats entre les quals s’ha format. De la mateixa manera, la portada del disc és un homenatge a l'homònima pel·lícula clàssica de Wim Wenders. Sobral va començar actuant a Portugal amb diversos grans noms del jazz portuguès, i d’aquestes trobades en va néixer el seu primer disc, ‘Excuse Me’. Un any després, va ser convidat per la seva germana Luisa Sobral a interpretar un tema en el Festival de la Cançó de Portugal, ‘Amar Pelos Dois’, amb la qual, finalment, va acabar guanyant el Festival d’Eurovisió amb la millor puntuació de la història del certamen.

Aclamat igualment per la premsa internacional i especialitzada, Salvador Sobral va fer el 2018 una intensa gira de més de 30 concerts, en què es varen exhaurir les entrades a Portugal, Espanya, Estònia, Letònia i Lituània. El 2019 és l’any del disc nou, amb el qual ja ha confirmat el compromís de diverses gires per països de tot el món. La qualitat dels seus concerts és directament proporcional a la seva actitud de felicitat. I és aquesta positura desinhibida que converteix la posada en escena en una experiència paradoxalment emotiva i festiva.

stats