Música
Cultura 18/11/2022

Rosalía canta en el nou disc del Niño de Elche

El 'cantaor' publica 'Flamenco. Mausoleo de celebración, amor y muerte'

Xènia Ballesteros
1 min

BarcelonaRosalía torna al cant flamenc dels seus orígens amb una col·laboració especial en el nou disc del Niño de Elche, Flamenco. Mausoleo de celebración, amor y muerte (Sony Music). El cantant d'Elx hi aplega catorze cançons que giren al voltant del flamenc “elemental i íntim”, segons ell mateix. El disc, que s'ha publicat aquest divendres, té col·laboracions d’artistes com la bailaora i coreògrafa Rocío Molina, el guitarrista Yeray Cortés, la dramaturga Angélica Liddell i, esclar, la cantant de Sant Esteve Sesrovires, que interpreta el tema Seguiriya madre.

El Niño de Elche va anunciar la col·laboració a l’octubre. “Rosalía va ser la primera artista en qui vaig pensar perquè acompanyés aquest nou disc”, va explicar en una entrevista a El País. En aquest disc el Niño de Elche treballa amb Raül Refree, el músic barceloní que va produir el primer àlbum de Rosalía, Los Ángeles.

Flamenco. Mausoleo de celebración, amor y muerte tindrà dues presentacions oficials en concert, una de les quals el 14 de gener a L’Auditori de Barcelona.

stats