Cultura 10/02/2018

Roger Mas estrenarà 'Parnàs' amb un concert a Brusel·les

El cantautor vol que els primers a escoltar el seu nou disc siguin els membres del Govern a l'exili

Acn/ara
1 min
Roger Mas

BarcelonaEl cantautor Roger Mas estrenarà el seu nou disc amb un concert a Brussel·les on espera l'assistència dels "membres del Govern a l'exili". En una piulada, Mas ha anunciat que presentarà 'Parnàs', el seu nou treball, a la sala Adem de la capital europea el 2 de març.

"Els primers a sentir 'Parnàs' en directe seran els membres del Govern a l'exili. Que els que són injustament a la presó siguin alliberats immediatament. Ni oblit ni perdó", ha assegurat Mas a Twitter. El concert, organitzat amb el Casal Català de Brussel·les, costarà 10 euros per als socis i 15 per al públic general. 'Parnàs' té connotacions molt poètiques. És la muntanya, prop de Delfos, consagrada a Apol·lo i les muses. Al seu peu hi havia l'oracle de Delfos.

'Parnàs' és el novè disc del cantautor i arriba 20 anys després del primer. A 'Parnàs', Mas aglutina noves cançons, adaptacions de cançons tradicionals o antigues i poemes que ha musicat d'autors tan diversos com Amadeu Vidal i Bonafont, Toni Gol i Roca, Miquel Martí i Pol, Joan Maragall, Salvador Espriu i Eulària Anzizu.

stats