Cultura 04/11/2019

Roden a Mallorca dos capítols de la sèrie de televisió xinesa 'Spain passion'

El rodatge s'iniciarà el 6 de novembre i durarà dues setmanes

Ara Balears
1 min
Imatge promocional de la sèrie

Palma'Spain passion' és una sèrie dirigida al públic xinès i produïda per Think que explica com dues joves xineses acompanyades d'un espanyol recorren els principals atractius turístics d'Espanya i, entre aquests, diferents indrets de Mallorca. Després de rodar a Valladolid, Madrid, la Rioja i Cantàbria, el 6 de novembre la producció arriba a Mallorca, on el rodatge durarà dues setmanes.

Mallorca serà la protagonista dels dos capítols finals (de 45 minuts cadascun) dels vuit que formen la sèrie, durant els quals es mostrarà l'illa "d'una manera diferent i amena, ja que es destacaran aspectes relacionats amb la seva història, tradicions i naturalesa", ha explicat la productora. 'Spain passion' s'emetrà durant l'any 2020 en canals i plataformes digitals de màxima audiència a la Xina i Àsia, segons ha informat Think, que ha escollit PowerHouse Hub per fer la producció local.

El projecte ha tingut un alt impacte mediàtic a escala nacional i local, cosa que ha fet plantejar a la productora fer-ne una segona temporada l'any vinent. La presentació de la sèrie serà en la propera edició de la Fira Internacional del Turisme, Fitur. A Mallorca, 'Spain passion' rep el suport de la Fundació Mallorca Turisme i Mallorca Film Comission.

stats