Cultura 17/05/2022

Les 'Re-evolucions' del cicle de Concerts de Primavera de Palma arriben

Es faran fins a sis actuacions a espais com la Misericòrdia, el Museu de Mallorca i Ca n'Oleo

ARA Balears
2 min
La Banda Municipal de Música de Palma.

PalmaAquest dijous, 19 de maig, comença Re-evolucions, el cicle de Concerts de Primavera als patis de Palma. S'ha triat aquest títol perquè el concepte de l’evolució serà l’eix central dels sis concerts que formen part del programa. "L’evolució és una característica inherent als moviments socials i artístics, una recerca de noves maneres d’expressar la complexitat del pensament humà", expliquen des de l'Ajuntament de Palma.

1.

El concert inaugural interpretarà "petites revolucions que marquen tendència", com ara les danses simfòniques de West Side Story de Leonard Bernstein, que varen actualitzar la història de Romeu i Julieta als llenguatges del segle XX. Serà dijous, 19 de maig, a les 19.30 h al pati de la Misericòrdia. Hi participaran Simfovents i Xavier Eguillor.

2.

Dia 26 de maig, dijous, a les 20 h, serà el torn de RiuDolç Brass a Ca n'Oleo. Aquest quintet de metalls presentarà Modern Visions of Brass.

3.

Mixtour Quartet tocarà el 2 de juny en el pati de l’Estudi General Lul·lià amb el programa París 1920-1950, amb el qual el públic s’endinsarà en el món cultural de la primera meitat del segle XX de la capital francesa.

4.

Cornucòpia & Irene Gili, Pilar Riera i Miquel Company posaran música al pati del Museu de Mallorca el 9 de juny (21h), amb una relectura de Mozart en clau íntima i sense efectismes.

5.

L’Arxiu del Regne de Mallorca serà l’escenari de l’Actuació de Neuma el 16 de juny (21 h) amb l’espectacle Origen, que recull obres originals de la formació relacionades amb la natura.

6.

El cicle acabarà el 21 de juny (20.3 0h) al pati de la Misericòrdia amb AMORES Grup de Percussió i l’espectacle El so de la Terra. Aquesta formació convidarà a una passejada musical per la percussió contemporània de la mà de compositors cèlebres com Albéniz i Piazzolla, entre d'altres.

stats