Cultura 08/07/2021

Rauw Alejandro i Zoo, els plats forts del nou escenari de concerts a l'illa: el Visit Mallorca Estadi

La nova aliança entre la institució esportiva i Contemporanea Music permetrà que el camp de futbol sigui un espai per a concerts

2 min
L'artista portoriqueny Rauw Alejandro.

PalmaLa nova aliança entre la institució esportiva Visit Mallorca Estadi i la promotora musical Contemporanea Music permetrà que el camp de futbol sigui un espai per a concerts i altres propostes per a grans audiències: un nou escenari. "Amb aquest projecte es posiciona la ciutat de Palma com a destí cultural al mateix nivell que les altres grans capitals europees. Contribuïm a la difusió de la marca Visit Mallorca com a destinació turística cultural de qualitat", ha destacat Felipe Menéndez aquest dijous a la presentació d'aquesta col·laboració. Rauw Alejandro i Zoo són els artistes confirmats, programats per a l'octubre. A més, també s'hi farà la festa Love the 90's.

La idea de la productora és poder programar artistes internacionals. Així, Visit Mallorca Estadi - El Nou Escenari "és un clar exemple de la importància de la col·laboració entre les administracions públiques i les empreses privades", ha apuntat Menéndez, una manera de "sortir de la crisi" clau i que es fa a través de la "promoció del turisme de qualitat vinculat a grans esdeveniments culturals".

Concerts confirmats

El primer gran esdeveniment programat és el de la festa Love the 90's, que serà dia 9 d'octubre. Pujaran a l'escenari una desena d'artistes nacionals i internacionals; l'espectacle, que proposa un viatge per la música més escoltada dels anys 90, durarà quatre hores.

Dia 10 d'octubre serà el torn de Zoo, la banda valenciana que triomfa amb el seu darrer disc, Llepolies. Durant la seva darrera visita a Mallorca, el mes de maig, va esgotar entrades per als dos concerts. També seran al Visit Mallorca Estadi, el mateix dia, Xanguito i Jazz Woman, alter ego de Carmen Aguado. Segons han anunciat, s'aniran confirmant més artistes.

Finalment, per dia 12 d'octubre s'ha programat el famosíssim artista Rauw Alejandro, conegut arreu del món. El seu darrer tema, Todo de ti, ha estat tot un èxit.

stats