música, literatura
Cultura 29/05/2015

Ramones publica la biografia de la banda de la mà del seu únic membre viu

Marky Ramone desvela secrets i repassa la trajectòria del mític grup a 'Punk Rock Blitzkreig' 

Ara
1 min
'Punk Rock Blitzkreig', de Marky Ramone (Mark Bell)

BarcelonaEls Ramones llancen 'Punk Rock Blitzkreig', la seva biografia oficial de la mà de l'únic membre viu de la banda original, Marky Ramone. El llibre, publicat per Libros Cúpula, conté fotografies exclusives darrere els bastidors de la banda i narra a la vegada una història cultural del punk i una estimulant història personal.

Marky Ramone (Mark Bell), l'autor del llibre, era el bateria del mític grup i el creador d'un estil propi anomenat “blitzkrieg”. En la biografia, el bateria descobreix els secrets del grup, des dels seus orígens humils fins a l'ascens a la fama. Lluny de ser un relat pintat de rosa, Bell no es talla a l'hora de parlar de les seves pròpies lluites internes, incloent-hi una addicció a l'alcohol que el va allunyar de la banda una temporada.

Els Ramones van ser una banda pionera als inicis del punk. Considerats entre els millors artistes de tots els temps, van rebre un Grammy el 2011 per la seva trajectòria professional i van ser inclosos al Rock and Roll of Fame el 2002.

stats