Cinema
Cultura 11/11/2014

Quentin Tarantino es retirarà després de la seva desena pel·lícula

El director de cinema es planteja deixar la direcció cinematogràfica en el punt àlgid de la seva carrera, després d'èxits com 'Kill Bill' o 'Pulp Fiction'

Europa Press
1 min

Madrid"No crec que hagi de continuar dirigint fins que la gent es cansi de mi i em demani que ho deixi", ha afirmat Quentin Tarantino en una conferència a l'American Film Market segons la revista Deadline. El director ha declarat que es vol retirar de la direcció cinematogràfica després de fer la seva desena producció. El seu pròxim film 'The hateful eight' seria el vuitè de la llista.

Tarantino vol retirar-se en el punt àlgid de la seva carrera, deixant al públic amb ganes de més. El cineasta ha assegurat que connectarà d'alguna manera la primera pel·lícula amb l'última. Tot i això, no tanca la porta del tot: "No és una regla que estigui escrita en pedra, qui sap, però en principi em sembla un gran pla per acabar". El director nord-americà ha fet obres mestres com 'Jackie Brown' (1997), 'Kill Bill vol. 1' (2003), 'Kill Bill vol. 2' (2004) i 'Maleïts malparits' (2009).

L'autor d'obres de culte com 'Pulp fiction' (1994), 'Reservoir Dogs' (1992) o 'Django Unchained' (2012) està immers ara en la direcció de 'The hateful eight', un western sagnant amb el qual ha tingut problemes seriosos amb filtracions del guió. El film sortirà a la llum a finals de 2015.

stats