Música
Cultura 29/09/2022

Pol Batlle presentarà 'Salt mortal' al Claustre de Maó emparat per Rita Payés

El primer disc del músic sonarà a Menorca aquest divendres, 30 de setembre, a les 21 hores

ARA Balears
1 min
Pol Batlle i Rita Payés.

PALMAEl músic Pol Batlle presentarà el seu primer disc, Salt mortal, en què col·labora Rita Payés , aquest divendres 30 de setembre al Claustre de Maó (21 h). És un treball produït per Juan Berbín, guardonat als Latin Grammys. A més de la col·laboració de Payés, la cançó Circular inclou la veu de Sílvia Pérez Cruz.

Es tracta d'un disc en què l'autor es despulla totalment i canta a les contradiccions, als dubtes i a la vulnerabilitat. En una entrevista amb l'ARA, va dir: "Suposo que sí que vull trencar una mica amb la forma de fer actual, en què molts artistes el que fan és blindar-se i explicar històries més superficials o que tenen com a propòsit captar audiència. A mi això no m’interessa gaire".

El músic assegurava, en aquella conversa, que no té un "objectiu clar" però, sense voler, deixà les coses clares com l'aigua: "No tinc un objectiu clar, ni vull ser famós. Vull fer música i gaudir-ne. No miro més enllà d’això".

El concert a duet al Claustre de Maó serà una cita única i màgica amb dues ànimes que desborden música per tots els costats.

stats