Música
Cultura 29/09/2022

Pol Batlle presentarà 'Salt mortal' al Claustre de Maó emparat per Rita Payés

El primer disc del músic sonarà a Menorca aquest divendres, 30 de setembre, a les 21 hores

ARA Balears
1 min
Pol Batlle i Rita Payés.

PALMAEl músic Pol Batlle presentarà el seu primer disc, Salt mortal, en què col·labora Rita Payés, aquest divendres 30 de setembre al Claustre de Maó (21 h). És un treball produït per Juan Berbín, guardonat als Latin Grammys. A més de la col·laboració de Payés, la cançó Circular inclou la veu de Sílvia Pérez Cruz.

Es tracta d'un disc en què l'autor es despulla totalment i canta a les contradiccions, als dubtes i a la vulnerabilitat. En una entrevista amb l'ARA, va dir: "Suposo que sí que vull trencar una mica amb la forma de fer actual, en què molts artistes el que fan és blindar-se i explicar històries més superficials o que tenen com a propòsit captar audiència. A mi això no m’interessa gaire".

El músic assegurava, en aquella conversa, que no té un "objectiu clar" però, sense voler, deixà les coses clares com l'aigua: "No tinc un objectiu clar, ni vull ser famós. Vull fer música i gaudir-ne. No miro més enllà d’això".

El concert a duet al Claustre de Maó serà una cita única i màgica amb dues ànimes que desborden música per tots els costats.

stats