Cultura 07/04/2022

Los Planetas, Álvaro Soler i Crystal Fighters tanquen el cartell del Mallorca Live Summer

El festival tindrà més de 15 concerts durant l'estiu

ARA Balears
1 min
Los Planetas

PalmaEl Mallorca Live Summer ha tancat aquest dijous el cartell del festival de música amb Los Planetas, Álvaro Soler i Crystal Fighters com a noms destacats. Així, durant la jornada, l'organització del festival ha anunciat sis nous concerts per a la seva programació del mes d'agost: Crystal Fighters (7 d'agost), Los Planetas (29 de juliol), Álvaro Soler (14 d'agost), Fenandocosta (19 d'agost), Quique González (20 d'agost) i Fangoria amb Nancys Rubias (26 d'agost).

A través d'un comunicat, el Mallorca Live Summer ha detallat que Los Planetas presentaran les cançons del seu darrer disc, Las Canciones del Agua (2022), en una de les seves poques actuacions en directe enguany, Álvaro Soler presentarà també el seu àlbum Magia i l'eivissenc Fernandocosta arribarà a Mallorca per presentar les seves novetats musicals.

Cal recordar que el cicle estival de Mallorca Live ja incloïa les actuacions al juliol de Sebastián Yatra (21) La M.O.D.A. (22), Coque Malla (24), Bunbury (30) i Zaz (31), i a l'agost de No Te Va Gustar (5), Mägo de Oz (11), Dani Martín (12), Morgan (13), Jorge Drexler (21), Leiva (25) i Lola Índigo (27).

A través d'un comunicat, han remarcat que les entrades per a tots aquests concerts ja estan a la venda a partir de 22 euros més despeses de gestió a la web de Mallorca Live.

stats