Cultura 20/01/2022

Bunbury, Coque Malla, Mago de Oz i La M.O.D.A. passaran per Mallorca aquest estiu

Les actuacions s'emmarquen en el cicle de concerts individuals que fa la marca Mallorca Live, anomenat Mallorca Live Summer

ARA Balears
1 min
Enrique Bunbury durant el multitudinari concert d’ahir al Parc del Fòrum.

PalmaEnrique Bunbury lidera aquesta nova tanda de noms que se sumen al cicle de concerts de Magaluf, on actuarà dia 30 de juliol per celebrar els 35 anys de trajectòria musical. També formen part d'aquesta programació Coque Malla (24 de juliol), La M.O.D.A. (22 de juliol) i Mägo de Oz (11 d'agost).

Aquestes quatre noves confirmacions se sumen a les actuacions ja anunciades de Dani Martín (12 d'agost) i Leiva (25 d'agost). Les entrades per a tots els concerts del cicle d'estiu ja estan a la venda a partir de 24 € a la web de Mallorca Live i a See Tickets.

35 anys de Bunbury

La chispa adecuada, Entre dos tierras, Maldito duende, Lady Blue o El extranjero són només alguns dels títols amb la signatura de Bunbury. Durant els seus anys al capdavant d'Héroes del Silencio i al llarg de la seva carrera en solitari –que va iniciar el 1996 fins a l'actualitat–, Bunbury ha marcat diverses generacions de fans i músics.

Com ja van apuntar des dels seus inicis, la marca Mallorca Live aposta per l'eclecticisme i una programació de musicals d'estils molt variats.

stats