DANSA
Cultura 08/02/2017

La companyia Sol Picó cerca homes de Maria de la Salut per a la participació en el procés creatiu del seu nou espectacle

L'equip va arribar des de Barcelona per fer una residència artística d'una setmana al centre de creació EiMa, impulsat per la Cia Mariantònia Oliver

M. Mateu
1 min
Sol Picó i el seu equip fan una residència artística a EiMa Creació, el nou centre de creació impulsat per Cia Mariantònia Oliver.

PalmaLa companyia de dansa Sol Picó és a Maria de la Salut treballant en el seu nou espectacle sobre la masculinitat i l'home del segle XXI. És per aquest motiu que durant aquesta setmana fan una crida a la participació dels homes de Maria de la Salut al nou centre de creació impulsat per la Cia Mariantònia Oliver.

L'equip hi va arribar dilluns des de Barcelona per fer una residència artística d'una setmana i per treballar amb la producció del seu nou espectacle 'Dancing with Frogs'.

La companyia de dansa Sol Picó és a Maria de la Salut treballant en el seu nou espectacle sobre la masculinitat i l'home del segle XXI.

La companyia ha convidat a participar en el procés tots aquells homes del poble a qui els interessi, "ja sigui com a observadors, compartint els seus testimonis i reflexions sobre el tema, mesclant-se entre els ballarins i actors o treballant amb el cos si els ve de gust". Aquestes sessions de treball seran els dies 7, 8, 9 i 10 de febrer a les 17 h a Ca ses Monges, on es troba EiMa Creació. Dissabte 11 de febrer es farà una presentació pública del treball realitzat fins ara.

Sol Picó és una destacada coreògrafa i ballarina coneixedora de la dansa clàssica, espanyola i contemporània. El seu treball s'inscriu en una línia de mestissatge en què interactuen diferents gèneres. Les seves obres segellen un estil propi sense concessions ni manual d'instruccions, que ha estat reconegut amb diversos guardons com, en el cas més recent, el Premio Nacional de danza 2016.

stats