Cultura 19/07/2021

Penélope Cruz s'acomiada de Pilar Bardem: "Gràcies per haver-te posat sempre al costat de qui més ho necessita"

L'actriu madrilenya recorda la seva sogra a Instagram en un 'post' que repassa la seva vida personal i professional

2 min
Penélope Cruz en una imatge d'arxiu

BarcelonaDes que el 2007 Penélope Cruz i Javier Bardem van començar la seva relació, Pilar Bardem havia format part de la vida personal de l'actriu d'Alcobendas. Tot i això, les dues actrius s'havien conegut molt abans, quan plegades havien treballat al film Carne trémula, de Pedro Almodóvar, de l'any 1997. De tot això ha parlat Cruz a la que era la seva sogra i àvia dels seus fills en el post que ha escrit a Instagram per acomiadar-se'n. "Miro aquesta foto i em pregunto quina hauria sigut la nostra reacció si algú ens hagués dit en aquell moment que el destí tenia meravellosos plans per unir-nos més enllà del cinema. Que aquell part amb el Pedro va ser també un assaig de la vida mateixa. ¿O potser aquí totes dues ja ho sabíem?", li pregunta l'actriu a Pilar Bardem, morta dissabte als 82 anys.

"Sempre vas ser tan bona amb mi! No es pot somiar una sogra millor. Gràcies per tot l'amor que ens has donat, als teus fills, als teus nets, a tots els teus familiars i amics. A mi me n'has donat moltíssim", continua Cruz, que també fa menció a la part de compromís social de la seva sogra, una reconeguda militant d'esquerres. "Gràcies per haver-te posat sempre al costat de qui més ho necessita. Per alçar la veu davant les injustícies. Per donar-ho tot per lluitar per millorar les condicions de vida dels membres més necessitats del nostre sector, sense esperar mai res a canvi. No es pot oblidar que en la nostra professió moltes coses han millorat gràcies al teu grandíssim esforç al llarg dels anys, sense rendir-te en cap moment. Ets admirable", afegeix l'actriu, que segella: "Gràcies per compartir amb mi tots aquests anys la teva saviesa. I el teu humor! T'estimo moltíssim. Sempre et portaré al meu cor. Gràcies, Pilar".

Aquesta actualització d'Instagram ha rebut comentaris de molts dels seguidors de Penélope Cruz, entre els quals destaca el de Loles León, propera a la família Bardem. "Amor per a tots vosaltres, amor del que donava la Pilar. Que bonic el que li dius, paraules plenes d'amor. Ella t'estimava tant!!!", ha escrit l'artista barcelonina.

stats