Cultura 23/09/2020

Paralitzat el rodatge de la sèrie 'Pep' per un cas de covid-19

La productora treballava des del mes d'agost a Montuïri, lloc on es desenvolupa la història de la ficció

Clàudia Darder
2 min
El rodatge es du a terme a Montuïri.

PalmaL'equip de la sèrie Pep, la producció d'IB3 Televisió que protagonitzen Miquel Gelabert, Toni Gomila i Llum Barrera, ha hagut de paralitzar el rodatge de la segona temporada durant una setmana per un cas de covid-19. La productora encarregada de la sèrie, Singular, treballava des del mes d'agost a Montuïri, lloc on es desenvolupa la història de la ficció, per tal d'enllestir la segona temporada, un rodatge que es va haver d'ajornar a causa de la crisi sanitària.

La setmana passada, una persona de l'elenc va informar la productora que havia donat positiu per coronavirus. Tal com mana el protocol que segueix l'equip de Pep, els dos contactes estrets d'aquesta persona varen haver de fer-se també una PCR, que va resultar negativa en ambdós casos. Com que es tracta d'una actriu que surt en pantalla, mentre ella i els companys estaven aïllats esperant els resultats, es va refer el pla de rodatge per continuar rodant escenes i seqüències on no surten els intèrprets aïllats. El rodatge va poder continuar fins diumenge, dia 20 de setembre, i es reprendrà d'aquí a una setmana, en acabar-se la quarantena preventiva de l'equip.

A més, l'equip de producció va haver de preparar protocols d'actuació en cas de la detecció d'un cas de coronavirus, però també per dur a terme les gravacions amb garanties de seguretat sanitàries. De fet, al grup hi ha una persona que es dedica exclusivament a controlar els protocols i les actuacions en relació amb el virus per tal que tot es faci correctament.

No hi ha data d'estrena d'aquesta segona temporada perquè, precisament, des de Singular eren conscients que podia passar qualsevol cosa –des d'un altre confinament fins a haver de paralitzar el rodatge per un cas positiu, com ha passat ara– que allargàs la gravació.

La primera temporada d'aquesta sèrie d'IB3 va estrenar-se el passat mes de juny a la televisió pública de Catalunya, TV3.

stats