Cultura 24/09/2019

Palma tornarà a tenir el seu festival de jazz, 29 anys després

El Jazz Palma es durà a terme del 17 al 23 de febrer del 2020

Ara Balears
1 min
Dos saxofonistes

PalmaLa Regidoria de Cultura i Benestar Social ha obert la convocatòria per recuperar del festival Jazz Palma, que es durà a terme del 17 al 23 de febrer. La primera edició de l'esdeveniment va ser l’any 1981 i la darrera, el 1991. Les bases de la convocatòria es podran consultar a la web www.palmacultura.cat a partir del dimecres 25 de setembre i els terminis per a la presentació de propostes i documentació serà del dia 25 de setembre al 23 d’octubre.

La convocatòria del festival consta de tres línies. La primera està destinada a concerts i altres activitats relacionades amb el jazz i va dirigida a grups, entitats i promotors culturals; la segona anirà enfocada a propostes educatives relacionades amb el món del jazz i la tercera és una crida a sales o espais privats que vulguin acollir activitats o concerts de jazz. En acabar el termini de la convocatòria, es crearà una comissió de valoració de les propostes i el resultat es comunicarà als participants.

Fons de la Regidoria han assegurat que "ja es manté contacte amb aquestes sales que programen jazz durant tot l’any per tal d’incentivar-ne la participació". Les sales interessades hauran de tenir les corresponents llicències per poder acollir les activitats i els concerts hauran de ser gratuïts.

El regidor de cultura, Antoni Noguera, ha explicat que “voliem recuperar el festival Jazz Palma per tal de continuar amb la millora de la programació cultural de la nostra ciutat" i que aquesta sigui "de qualitat i arribi pertot, barris vulnerables i centres educatius inclosos”. “Volem que sigui un festival de tota la ciutat, en què tothom se'n senti part, superant la idea de festival propi de l’Ajuntament”, ha afegit.

stats